INTRODUCERE

chocoline.ro  își respectă clienții și se mândrește cu oferta serviciilor oferite în industria actuală.

Pentru a facilita relația comercială și a oferi cea mai bună experiență, chocoline.ro colectează date personale atunci când va adresati angajaților societății prin intermediul Website-ul www.chocoline.ro.

Scopul acestui document de Politică de Confidențialitate este să descrie tipurile de date personale colectate atunci când folositi Website-ul sau Aplicațiile, de a explica practicile și politicile noastre de colectare, folosire și distribuire a informației colectate despre și de la dumneavoastra și de a explica drepturile pe care dumneavoastra le aveti fată de datele dumneavoastra personale, pe care noi le colectăm.

Această Politică de Confidențialitate se aplică indiferent de modul în care accesati Website-ul, fie de la computerul personal, un device mobil sau orice alt timp de tehnologie și device. Dacă aveti întrebări, puteti contacta chocoline.ro la adresa de e-mail info@chocoline.ro

Politicile și procedurile suplimentare legate de colectarea de date personale sunt descrise în Termenii și Condițiile noastre.

 1. CINE este responsabil de procesarea datelor dumneavoastra personale?

Entitatea responsabilă pentru procesarea datelor dumneavoastra personale este SC Chocoline SRL, cu denumirea comerciala chocoline.ro, cu sediul social in Loc. Selimbar, Str Mihai Viteazu nr.38, Jud. Sibiu,  inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu cu nr. J32/1906/2021, CUI RO44966360.

 1. CE INFORMATII include și CÂND sunt procesate informatiile dumneavoastra personale?

SC Chocoline SRL cu denumirea comerciala chocoline.ro, solicită acordul dumneavoastra pentru a procesa anumite informatii personale pentru a putea oferi serviciul dorit, după cum urmează:

2.1. SC Chocoline SRL cu denumirea comerciala chocoline.ro, colectează date personale atunci când solicitati servicii sau asistentă din partea angajatilor societatii, prin intermediul Website-ului sau in scop de marketing. Aceste date personale includ:

 • Informatii de identificare (nume, prenume)
  • Informatii de contact (e-mail, număr de telefon, adresa)
 1. DE CE și CUM sunt procesate informatiile dumneavoastra personale?

3.1. SC Chocoline SRL cu denumirea comerciala chocoline.ro, va folosi datele dumneavoastra personale colectate pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a putea oferi raspuns la intrebarile dumneavoastra, pentru a va putea oferi serviciile noastre
  • Pentru a opera și îmbunătăti afacerea și serviciile
  • Marketing Digital – Pentru a va prezenta oferte personalizate și materiale de marketing, noi colectăm date personale. Puteti oferi acceptul dumneavoastra la o dată ulterioară sau anula un acord existent pentru aceste servicii, cu ajutorul portalului nostru dedicat de management al acordului integrat în contul dumneavoastra personal, trimitând un e-mail la info@chocoline.ro
  • In situatia in care doriti o colaborare cu societatea noastra, SC Chocoline SRL va colecta și prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, in urmatoarele scopuri: identificarea nevoilor in scopul vanzarii de echipamente si servicii corespunzatoare, potrivite pentru brutarie, patiserie, cofetarie si gelaterie.

 

 

3.2. Protectia Informatiilor Personale

SC Chocoline SRL cu denumirea comerciala chocoline.ro nu va vinde, dezvălui sau închiria informatiile dumneavoastra personale către nici un tert, în alte moduri decât este prevăzut în Politica de Confidentialitate. Însă, vom putea dezvălui informatiile dumneavoastra personale către terti, în următoarele cazuri:

 • În cazul în care vindem sau cumpărăm alt business, bunuri sau actiuni, putem dezvălui datele dumneavoastra personale către vânzătorii sau cumpărătorii acestor afaceri, bunuri sau actiuni.
  • În cazul în care suntem obligati să dezvăluim datele dumneavoastra personale pentru a ne supune oricărei reglementări legale, pentru a impune sau aplica Termenii și Conditiile noastre, sau pentru a proteja nouă, clientilor noștri sau altora drepturile, proprietatea și siguranta.
  • În cooperarea cu autoritătile legale sau de control pentru a impune legea sau pentru a investiga activităti nelegale cum ar fi frauda. Ne mentinem dreptul de a dezvălui orice informatie personală despre dumneavoastra către autoritătile legale, de control sau guvernamentale în cazul în care considerăm, la propria discretie, că este necesară sau îndreptătită o astfel de actiune, fiind în legătură cu orice investigatie de fraudă sau ilegalitate.
  • Mai putem dezvălui anumite date personale către provideri de servicii, terti neafiliati, agenti sau contractori independenti care ne ajută la mentinerea site-ului oferind servicii administrative către noi (inclusiv, dar fără a se limita la procesarea și completarea ordinelor, oferirea relatiilor pentru clienti, mentinerea și analizarea datelor, trimiterea unor mesaje pentru clienti din partea noastră, colectarea datelor, selectarea câștigătorilor și oferirea premiilor din cadrul concursurilor, precum și alte tipuri de promotii). Căutăm să asigurăm ca acești terti neafiliati să nu folosească datele personale pentru alt scop decât cel de a oferi serviciile administrative pentru care sunt responsabili. Acest gen de colaborări sunt realizate sub contracte în care tertii sunt obligati să respecte standardele de confidentialitate cerute de lege, în timpul procesării datelor dumneavoastra personale și să folosească informatia doar pentru scopul contractat.
  • De asemenea, in situatia in care optati pentru produsele si serviciile oferite de societatea noastra, va informam ca pentru indeplinirea acestora, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra. Categoriile de furnizori pot fi: furnizori pentru realizarea de lucrări administrative şi operaţionale în sprijinul relaţiilor noastre cu dumneavoastra (acestia vor fi obligati conform obligaţiilor contractuale şi conform altor obligaţii legale să respecte confidenţialitatea datelor dumneavoastra, să vă respecte intimitatea şi vor avea acces doar la datele necesare pentru realizarea funcţiilor acestora); furnizorii IT (care găzduiesc sau sprijină sistemele noastre IT, inclusiv informaţii despre dumneavoastra), companii de management al sediului (care monitorizează securitatea fizică a clădirilor noastre), furnizorii de servicii financiare si de management contabil.

3.3. Nu vom dezvălui informatiile dumneavoastra personale către terti din afara teritoriului Uniunii Europene, în tări în care regimul protejării informatiilor personale nu are un regim adecvat. Însă, în cazul în care un astfel de eveniment se va produce, vom lua toate măsurile necesare de a ne asigura că informatiile dumneavoastra personale sunt securizate la fel ca în UE/EEA, în concordantă cu această Politică de Confidentialitate și legislatia în vigoare. În plus, vom actualiza documentul de Politică de Confidentialitate, pentru a reflecta transferul de date transforntalier și măsurile relevante de sigurantă întreprinse pentru protejarea confidentialitătii.

 1. CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMATIILE DUMNEAVOASTRA PERSONALE

Este o parte a politicii noastre de a retine informatiile personale ale clientilor, atât cât este necesar pentru scopul în care au fost initial obtinute, în acord cu principiile Data Minimisation and Storage Limitation, pe perioada derulării relațiilor contractuale cu dumneavoastra, precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. De asemenea, aliniem retinerea informatiilor cu potentiale diferente ce pot apărea din drepturile dumneavoastra de confidentialitate (va rugăm să cititi sectiunea 5).  Însă, în unele cazuri, unele informatii cu caracter personal pot fi retinute pe o durată mai lungă de timp, din motive legale sau scopuri legitime.

 

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

5.1. În orice moment în care noi păstrăm și procesăm datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti următoarele drepturi de a solicita în mod legitim o cerere prin intermediul contului dumneavoastra personal sau pe pagina Solicitari GDPR:

 • Dreptul de acces – aveti dreptul de a accesa datele personale pe care le stocăm despre dumneavoastra;
  • Dreptul de rectificare – aveti dreptul de a corecta datale pe care le stocăm despre dumneavoastra, dacă acestea sunt incomplete sau incorecte. Pe larg în sectiunea 7 a documentului curent;
  • Dreptul la ștergere – puteti solicita ca datele pe care le stăcam despre dumneavoastra să fie șterse din bazele de date și suntem obligati să satisfacem această cerere în anumite circumstante;
  • Dreptul la restrictia procesării datelor – aveti dreptul de a solicita restrictionarea procesării datelor personale și suntem obligati să satisfacem cererea atunci când anumite conditii se aplică;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a transfera datele detinute de noi despre dumneavoastra către altă organizatie;
  • Dreptul la obiectie – aveti dreptul de a obiecta fată de anumite activităti de procesare, atunci când anumite conditii se aplică;

5.2. Vom analiza cererile dumneavoastra și vom răspunde cu detalii despre starea cererii (acceptarea cererii, acceptarea partială a cererii, respingerea cererii), cât mai curând posibil și nu mai mult de o lună de zile de la trimiterea cererii.

În cazul în care SC Chocoline G SRL refuză cererea dumneavoastra legată de Data Privacy Rights, vom oferi și un motiv. Aveti dreptul de a contesta motivul către autoritătile competente sau DPO (așa cum este descris în paragraful 10 al acestui document).

5.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza cererile care sunt plasate prea des, cele care solicită un efort tehnic disproportionat, cele care pot avea consecinte tehnice disproportionate, cele care aduc altor persoane un risc de încălcare a confidentialitătii sau cele care sunt foarte nepractice.

 1. 6. SECURITATE

6.1. Protectia informatiilor dumneavoastra personale este cea mai importantă pentru socieatatea noastra și de aceea, ne strădium constant sa oferim cele mai bune metode de protejare a datelor dumneavoastra personale, de prevenire a accesului neautorizat și/sau posibilelor modificări. Aceste metode includ proceduri tehnice, monitorizare și pași de urmărire necesari prevenirii folosirii greșite a datelor personale, accesului neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, alterarea și distrugerea.

 1. 7. SCHIMBĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

7.1. Ne străduim să verificăm constant și să actualizăm Politica de Confidentialitate pentru a fi în pas cu potentialele schimbări legislative și a oferi o protectie optimă a confidentialitătii. Orice update va fi comunicat prin intermediul paginii Website-ului.

 1. 8. CONTACTATI-NE

În orice moment, dacă nu ati aderat la prezentele prevederi din documentul curent de Politică de Confidentialitate sau din orice alt motiv legat de Confidentialitate, va rugăm să ne scrieti le adresa de email info@chocoline.ro.