PLUS EX
Masina pentru temperarea continua a ciocolatei
Versiune noua cu pompa cu surub detasabila, panou de comanda digitala si costuri reduse de functionare.
Avantajele acestui echipament sunt nenumarate dar in principal posibilitatea de a introduce in ciocolata alune macinate, boabe de cacao sau oricare alt produs dorit, pentru a adauga aroma. Este prevazuta cu dozator volumetric cu pedala pentru controlul fluxului de ciocolata si cu masa vibranta incalzita.
CARACTERISTICI:
-
Dimensiune compacta cu posibilitatea de a fi echipata cu numeroase accesorii optionale.
-
Ideala pentru ciocolatarii, patiserii, cofetarii si gelaterii.
-
Tempereaza 24 Kg de ciocolata in 15 minute.
-
Noi concepte de constructie care au ca rezultat un consum mai mic de energie.
-
Optiune de modificare la 220V monofazat.
-
Optiune de modificare la 220 V trifazat – 50/60 Hz.
-
Masa vibranta incalzita 220 V 24 V.
-
Accesorii: banda de glazurare (model RS200/RS200L/RS250), placa de injectare ciocolata, banda de acoperire trufe, tunel racire (model 300/400).
Posibilitatea demontarii pompei cu surub pentru a permite spalarea rapida a interiorului masinii.
DETALII TEHNICE:
-
Specificații electrice: 400 V trifazic – 50 Hz.
-
Putere: 1,6 Kw – 16 A – 5 poli.
-
Capacitate rezervor: 24 Kg.
-
Capacitate orara: 90 Kg.
-
Unitate de racire: 1100 frigori/h.
-
Dimensiuni: H 1470, L 490, A 1000 mm.
-
Lungime cu masa vibranta inclusa: 800 mm.
-
Lungime cu banda de glazurare model RS200:1740 mm.
SISTEMUL PATENTAT SELMI CARE PERMITE INLATURAREA SURUBULUI ARHIMEDE, ASTFEL INCAT MASINA DE TEMPERAT SA POATA FI CURATATA RAPID SI USOR ATUNCI CAND SE DORESTE SCHIMBAREA TIPULUI DE CIOCOLATA.
TEHNOLOGIE INOVATIVA PENTRU COCOLATERIILE ARTIZANALE.
Leave A Comment